Schoolschaak

Het nieuwe schooljaar is begonnen. Binnenkort starten de schaaklessen op school.

Mijn insteek is: Ieder kind is uniek en heeft een eigen talent.

Ik geef in vervolg op de eerste 10 lessen voor de zomervakantie weer les op Het Schateiland (Utrecht). We zijn daar op Kanaleneiland bezig om er een wijkproject van te maken. Ouders die ook schaakles krijgen, meerdere scholen die meedoen, en daarna gaan we de opa’s en oma’s uitnodigen….. (meer informatie of meedoen? bel me, 06-10738821, of mail me, info@your-self.nl).

We zijn bezig met het opstarten van lessen op diverse scholen in Kamerik, Woerden en Lopik.

Heeft u belangstelling voor schaakles op uw school/ de school van uw kind? Vooral onder schooltijd zijn daar nog mogelijkheden voor, het is bijvoorbeeld interessant en leuk voor plus-klassen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *